Ayşe Kul---Almanya

31.8.2017
18:30:00

Erasmus vize süreci nasıl işliyor
Kubra

18.9.2017
deneme
erva

31.8.2017
İstenilen Belgeler Bu Şekilde 1- En az bir yıl geçerli (imzalı) T.C. pasaportu. Pasaport 10 yıldan eski olmamalı ve en az iki sayfası boş olmalıdır. 2- 2 adet vesikalık fotoğraf 3- Almanca dilinde eksiksiz olarak doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış iki adet başvuru formu 4- Güncel öğrenci belgesi ve transkriptinizi gösteren belge 5- Tüm aile bireylerini gösteren, tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği.6- Kalacağınız süreleri içeren sağlık sigortası.7- Almanya’da kalacağınız süre zarfında geçiminizi nasıl sağlayacağınıza dair kişinin noter onaylı taahhütnamesi.